Skriveblokade, livet og ændrede venskaber

Skriveblokade

Jeg har de sidste par dage haft svært ved at finde ud af hvad jeg skulle skrive her på bloggen. Det troede jeg virkelig ikke at jeg ville få så “hurtigt”.

Efter at have snakket med Guðný om det, er jeg kommet frem til at alt mit fokus simpelthen er på den lille bebs i maven, for tiden.
Jeg har ca. to uger til termin, hvilket betyder der maks går fire uger før jeg har hende hos mig. Det er både skræmmende og meget spændende på samme tid.

Livet og venskaber

Med al fokus på den lille har jeg lagt mærke til at venskaber har ændret sig en del, hvilket jeg absolut også havde forventet. Jeg er den første i min omgangskreds der skal have børn. Imens går mine veninder på uni og går i byen i weekenderne eller rejser rundt i verden.
Det er skørt at tænke på at for bare et år siden, var det også sådan jeg levede og var meget tilfreds med det. Jeg er ung og skulle nyde livet.

Aldrig havde jeg tænkt at bare et år senere skulle der være sket så store ændringer i mit liv. Disse ændringer er dog så kærkomne som noget kan være, jeg har altid vidst jeg skulle have børn. Planen har dog ændret sig lidt og jeg havde ikke tænkt det skulle ske så hurtigt.

Nogle veninder er jeg vokset helt fra og andre ser jeg mindre til, men jeg ved at de altid vil være til stede, hvis der skulle være det mindste.
Mine veninder er meget støttende og glæder sig. Både på mine vegne og til at møde den lille og lære hende at kende. Jeg kan dog mærke at de har svært ved at sætte sig ind i situationen og forholde sig til de ændringer der sker. Både i graviditeten og nok også i fremtiden. Vi ses ikke så ofte mere og det er nogle helt andre ting vi laver sammen. Jeg kan forestille mig at det vil ændre sig endnu mere efter hun kommer til verden. Men ting ændrer sig hele tiden her i livet og for engangs skyld er jeg ikke bange for de ændringer der er forude.

Selfies var der altid nok af, både før, under og efter en bytur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *