Nye tider

Skræmmende..

Det er den tanke jeg sidder med, når G og jeg endelig er tilfredse med bloggen. Vi har brugt nogle dage på at sætte os ind i det hele, blive enige om nogle retningslinjer og krav vi har til hinanden.
Det er meget naturligt for os at gøre det her sammen, for der er virkelig meget her i livet vi gør sammen og sådan har det været de sidste 6 år.
Jeg er sikker på jeg taler på vores begges vegne når jeg siger at, der er en tryghed i at vi har hinanden i det her.

For 6 år siden flyttede jeg fra netværk og trygge rammer på Island og ind hos G, som allerede havde taget skridtet og flyttet til Danmark nogle år før.
Jeg har altid været meget stille og rolig, men samtidig haft stærke holdninger og trang til at ytre mine meninger. Før i tiden turde jeg ikke rigtig stå ved alle disse holdninger, jeg turde ikke snakke foran større grupper og har altid været meget genert, det var derfor primært familie og venner der lagde øre til.

Jeg har altid været bange for ikke at være god nok, blive dømt for det jeg gør/siger eller ikke passe ind. Jeg har heldigvis gennem årene fundet ud af at, det jo ikke er det der er vigtigt her i livet. Det der er vigtigt er at jeg har det godt med mig selv, det er kun mig selv der kan gøre mig glad og sørge for at de ting jeg gerne vil opnå i livet, sker.

Der sker mange og store forandringer i mit liv for tiden. Ting jeg ikke havde regnet med skulle ske før om 5 år ca. Men nu står jeg midt i det uventede, forhåbentlig med en ny lejlighed snart, en ny titel som mor om 6 uger ca. og jeg glæder mig faktisk ret så meget til alt der hører til.

Det her med at begynde at blogge er et stort skridt for mig (os), meget grænseoverskridende, men også vildt spændende. Jeg ved vi har en del familie forskellige steder fra, som glæder sig til at følge os, men vi håber der er flere der synes vores “normale”, “kedelige” liv er værd at følge.
Vi syntes ihvertfald at vi er meget sjove, det må være nok i sig selv.

Heiða

One thought on “Nye tider

  1. Held og lykke til jer begge to og jeres familier, mine söde, dejlige piger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *